Ben je moe of overprikkeld? Kom ontprikkelen en opladen!

Een healing helpt je weer contact te maken met je lichaam, op een zachte manier. Ik werk op fysiek (en cel) niveau, maar ook op de emotionele en spirituele laag.

Herken je dit?

Je bent echt op. Je komt niet meer goed tot rust, zit veel in je hoofd. Slapen gaat misschien slecht. Dan heb je een ander nodig om weer te kunnen ontspannen. Of misschien gun je jezelf een moment om weer contact te maken met wie jij in essentie bent.

Bij vermoeidheid of overprikkeling is het moeilijk om nog contact te maken met je lichaam. Dan blijven we maar doorgaan, als een wandelend hoofd. Dan ligt angst en piekeren op de loer.

Het is tijd om weer contact te maken met jouw lichaam. Vanuit daar kun je weer gaan voelen wat je nodig hebt, en kun je weer voor jezelf gaan zorgen.

Heb je de wens om weer te gaan voelen? Meer op je eigen ritme te leven? Een energetische healing zorgt voor beweging – je energie gaat weer stromen. Daardoor kun je je lichaam weer voelen, en gaan luisteren naar de signalen ervan.

Over mij

Ik ben Aukje te Kaat, de hooggevoelige therapeut. Als kind had ik vaak heimwee, naar andere plekken en vervlogen tijden. Ik kwam erachter: ik ben hooggevoelig, maar ik kon er weinig mee want het contact met mijn lichaam was verbroken. Toen het niet goed ging met mijn toenmalige vriend, was dat mijn 'wake up call'. Ineens vroeg ik me af: 'Kan ik eigenlijk wel voor mezelf zorgen? En hoe werkt dat dan?' Ik had geen idee, maar het zaadje was geplant.
Sinds 2015 ben ik heel intensief bezig geweest met mijn eigen ontwikkeling, opleidingen en cursussen. Doordat er steeds meer stevigheid en rust in mij kwam, kwamen er steeds meer herinneringen uit mijn kindertijd terug - dingen waar ik me in eerste instantie eigenlijk weinig van kon herinneren.
Ik begrijp nu haarfijn hoe mijn eigen ´systeem´ werkt.

Als je een losse energetische healing boekt, dan reserveer ik 90 minuten waarin je weer in contact komt met jouw lichaam, je energieveld en ook met andere dimensies, waar jouw 'spirituele oplaadpunt' zit. Vanuit mijn sterke verbinding met de aarde en de kosmos maak ik verbinding met wie jij in essentie bent. Via mij maak jij daar ook weer verbinding mee. Je voelt als het ware je eigen energie weer, waarmee je je systeem oplaadt. Je voelt je na een healing als 'herboren' (en dat is dus ook zo!))

Hoe ziet dit er praktisch uit? En wat levert het op?

Praktisch

Als je interesse hebt, vul je het contactformulier in. Je kunt daarin aangeven dat je een losse energetische healing wilt boeken. Van tevoren vul je een korte vragenlijst in, en ik stuur je mijn behandelvoorwaarden mee, die je tekent.

Als je naar de praktijkruimte komt, reserveer ik standaard 90 minuten voor je in. We bespreken hoe je er op dat moment bij zit, en waar je behoefte aan hebt.

Terwijl jij op de massagetafel maak ik contact met mijn eigen verbinding met de aarde en de kosmos. Afhankelijk van jouw behoefte en intentie vul ik de behandeling in.

Mocht jij interesse hebben in het vergroten van je bewustzijn, kunnen we ook ondertussen bespreken wat er gebeurt en waar ik mee bezig ben. Achteraf bespreken we uitgebreid na.

De kosten

Als je voor een losse healing komt, dan reken ik 90 minuten, omdat we ook voor- en nabespreken. De kosten voor een losse energetische healing zijn 120,-. voor 90 minuten.

Wat levert het je op?

Je hebt weer contact met je lichaam. Je kunt weer voelen waar JIJ bent, wat JIJ nodig hebt. Je en je ademhaling zenuwstelsel is rustiger. Je hebt meer gronding, en contact met je eigen energie. Je bent weer meer van jezelf!

Hoe anderen mijn begeleiding ervaren hebben:

Aukje voelt ontzettend goed mee. Niet met de woorden of het verhaal, maar wat er in je lijf gebeurt. Energetisch, waar stroomt het, waar niet. Waar sta je open, waar niet. Naar dat voelen, leidt ze je. Tijdens een sessie voelt ze aan wat de situatie nodig heeft.

Anna

Ik kwam met de hulpvraag: help mij weer te voelen. Want ik deed zoveel op het hoofd. Bij Aukje zag ik in dat 'ik' mijn lichaam ben en dat het me miste. Ik leerde over chakra's en wat het me vertelde. Ik kon ze voor het eerst, in alle veiligheid bij Aukje, ervaren.

Fleur

Aukje hielp me weer terug te keren naar mijzelf en mijn energie te hervinden. Aukje is een zeer sensitieve persoon en voelt wat kan helpen.

Carla

Even kennismaken?

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven van mijn aanbod.